Boka hotellrum online

Mässor & Events

Göteborg är känt för sina mässor. Flera återkommer årligen, som till exempel Båtmässan, Bok & Bibliotek och TUR-mässan.
När det blir trångt i centrum söker sig den kloke till oss, för att undvika parkeringsproblem och få lite lugn och ro.
I mässtider har vi dessutom unika erbjudanden till dig, antingen du är utställare eller besökare!

EM i handboll 10-18 dec 2016

Sverige står i år som arrangör för EM i handboll för damer och Göteborg har fått äran att fylla Scandinavium till max där både mellanrudan och slutspelet ska avgöras. Europas bästa spelare kommer hit för att skapa oslagbara minnen och slåss om titeln som nya Europamästare.

Hos oss bor du bara en spårvagnsresa bort till Scandinavium samtidigt som du bor i en rogivande miljö med närhet till allt. Njut av vår fantastiska À la carte middag efter en dag av matcher med en fantastiskt glittrande utsikt över hamninloppet. Vakna sedan upp intill det rofyllda havet och kom uppvilad till dagens match.

Läs mer om EM i handboll: http://www.goteborg.com/em-i-handboll-2016/

My Dog 5-8 januari 2017

My Dog är Nordens största och gulligaste mässa för hundägare, hundar och hundintresserade. Låt dig inspireras i fyra hela dagar med bland annat föreläsningar och uppvisningar av ovanligt duktiga hundar, tävlingar och massvis med spännande shopping för dig och din hund.

Ta med Er bäste vän och bo hos oss på Novotel under ditt besök i Göteborg. Vakna upp i ett av våra rymliga och fräscha dubbelrum. Vad sägs om att börja dagen med att promenera längs med Göta Älv ut mot havet och sedan tillbaka till hotellet för att njuta av en härlig och riklig frukostbuffé, innan ni enkelt och smidigt beger er in mot Korsvägen och Svenska Mässan.

Läs mer om hundmässan här.

Båtmässan 4-12 februari 2017

Det är dags igen för den årliga Båtmässan i Göteborg! Navigera er hit och ta del av nyheter inom båtvärlden, lyssna på inspirerande föreläsningar om folk som förverkligat sina drömmar och seglat världen runt, låt dig inspireras och förberedas inför sommarens härliga båtliv!

Bo i en vacker och marin miljö hos oss på Novotel, mellan centrum och havet. Utanför fönstret kan ni se färjor och båtar passera förbi under Älvsborgsbron och ut mot havet. Vakna upp i ett av våra rymliga dubbelrum, börja dagen med en riklig frukostbuffé innan ni smidigt beger er in mot Svenska Mässan med spårvagn eller båt.

Läs mer om Båtmässan och dess utställare här.

Eurohorse 23-26 februari 2017

Välkommen till en av världens största tävlingar för ridsport! Ett paradis för hästälskare där det kommer bjudas på häftiga showinslag och världscupstävlingar i både rytt och dressyr.
Den årliga showen lockar tusen och åter tusentals besökare och Scandinavium är fullsatt när de stora tävlingarna avgörs där både ryttare och häst får visa vad de går för – här får man verkligen möjlighet att se morgondagens stjärnor upptäckas.

Bo hos oss under dina dagar på Göteborg Horse Show! Alla våra rum är rymliga familjerum och hos oss kan alla bo bekvämt, oavsett ålder. Alla våra rum har plats för fyra - två vuxna och två barn upp till 16 år som bor hos oss utan extra kostnad! Det är endast 5 km till Scandinavium och ni tar er dit och hem smidigt med spårvagn.

Här kan ni läsa mer om tävlingen.

Öl & Whiskey mässa 24-25 mars 2017

Om du är intresserad av öl och whisky så ska du komma till Göteborg i mars då den omtyckta mässan kommer tillbaka till Svenska Mässan för ett till framgångsrikt år. Under två dagar samlas en mängd olika utställare i Svenska Mässan för besökare, och tillsammans har de ett gemensamt intresse - mat och dryck! Här får du träffa mikrobryggerier, importörer, whiskydistillerier, bryggmästare, huvudmän och delikatessföretag som visar upp vad de har att erbjuda.

Passa på att ta ditt intresse för öl vidare, ända bort till oss vid kajkanten! Vårt hotell var förr ett framgångsrikt porterbryggeri, känt som Carnegie Porter, från 1800-talet och fram till 1976. Ta del av historien, bo hos oss och prova vår egna porteröl tillsammans med många andra som finns tillgängliga i vårt unika porterskafferi.
Läs mer och kolla in vår porteröl!

För att boka biljetter och läsa mer om mässan, klicka in här.

Göteborgsvarvet 20 maj 2017

En dag i maj varje år förvandlas Göteborg till en stor folkfest i samband med Göteborgsvarvet som går av stapeln. Med över 65 000 löpare, och med 200 000 supporters, musikband och tillställningar så är Göteborgsvarvet världens största halvmaraton. Kanske är det din tur i år att ta del av detta lopp i sann löparglädje!

Vårt hotell ligger bara tjugo minuters promenad från Slottskogen, där du både startar och avslutar ditt lopp. Vad passar då inte bättre än att på morgonen få sova ut ordentligt i våra stora dubbelrum, och sedan ladda upp med all energi du behöver med vår rikliga frukostbuffé. Vi erbjuder också en pastabuffé i vår restaurang under Göteborgsvarvet för att kunna ladda upp och återhämta sig ordentligt. Andas in havsbrisen och vakna till! För återhämtning och vila kan ni efter loppet avnjuta vår relax-avdelning med ångbastu, torrbastu och jacuzzi.

Läs mer om Göteborgsvarvet här.

FEI – EM i ridsport 21-27 augusti 2017

I augusti 2017 anländer den europeiska ryttareliten till Göteborg för EM i Ridsport. Hästar, ryttare och kuskar hamnar mitt i folkvimlet och Ullevi blir mästerskapets huvudarena. Även Heden och Slottsskogen kommer stå värd för tävlingarna.

Bo hos oss vid den lugna kajkanten, mellan havet och ridfesten inne i centrum. Med spårvagn eller båtbuss tar ni er smidigt in till centrala Göteborg på endast 15 minuter.

Läs mer om EM i ridsport 2017 här.