Boka hotellrum online

Mässor & Events

Göteborg är känt för sina mässor. Flera återkommer årligen, som till exempel Båtmässan, Bok & Bibliotek och TUR-mässan.
När det blir trångt i centrum söker sig den kloke till oss, för att undvika parkeringsproblem och få lite lugn och ro.
I mässtider har vi dessutom unika erbjudanden till dig, antingen du är utställare eller besökare!

Göteborgs Kulturkalas 2016

Vi bjuder på ett 24-timmars kollektivtrafikkort för varje vuxen!

Varje år, under en vecka i sensommarens augusti, exploderar Göteborg i över 12 000 gratis-aktiviteter för alla åldrar och smaker. Staden förvandlas till en stor gatufest där opera, konst, musik, karnevaler, gatuteater, slöjd och mycket mer, trängs med att få plats!

Kom till Göteborg och låt dig svepas med i denna folkfest, samtidigt som du bor här hos oss på Novotel Göteborg!

Läs mer om Göteborgs Kulturkalas här

Kontakta vår bokningsavdelning via info [at] novotel [dot] se (mail) eller ring oss på 031- 720 22 00

 

Göteborg Classic Jazz Festival 2016

Gillar du jazz ska du besöka oss under sista helgen i augusti!  Göteborg Classic Jazz Festival är tillbaka på Klippans Kulturreservat den 26-28/8 2016! 2013 hade festivalen 25 års jubileum. Föreningen Classic Jazz Göteborg bytte plats på festivalen till Klippans Kulturreservat året därefter. Vi finns inom festival området och kommer att ha några av artisterna som uppträder på hotellet. I år satsar festivalen på att utöka antalet scener och ha fler stora lokaler.

Bättre än så här kan det inte bli, sommar, Göta älv och det viktigaste Jazz!

Mer information om program, biljetter med mera finner du här >>  

Ta Jazztåget till Göteborg!

Bor du i Stockholmsområdet och vill besöka Classic Jazz Festival i Göteborg? Ta MTR:s jazztåg tur och retur till Göteborg! På tåget underhåller stjärntrion Klas Lindquist, Erik Söderlind och Ulf Johansson Werre - även de på väg till festivalen.

Avgår Stockholm C fredag 26 aug 10:36, ankomst Göteborg 13:55
Avgår Göteborg C söndag 28 aug 18:05, ankomst Stockholm 21:24

Jazztågbiljett kan ni boka på här . Maila därefter namn + bokningskod +ordet jazz till mtrexpress [dot] event [at] mtr [dot] se, så hamnar du i jazzvagnen!

Gothia Cup 2016

Den 17-23 juli förvandlas Göteborg till ett fotbollsmecka för det 40:e året i rad. Varje år deltar lag från 80 nationer och det spelas 4500 matcher på 110 planer. Det är deltagandet av lag från alla världens hörn som gör denna turnéring unik.

Ladda upp med vår stadiga frukostbuffé som ger dig en härlig start på dagen. Om det finns energi kvar efter dagens matcher är det nära till salta bad på Saltholmen och till grönområden. Vill du istället spela fotboll kan du på 10minuter promenera till närmsta fotbollsplan.

Mer information om Gothia Cup finns på http://www.gothiacup.se/

Way Out West 2016

Mellan den 11-13 augusti intar Way Out West för tionde året Göteborg och Slottsskogen.
Hela Göteborg bubblar, sprudlar och är lite extra magisk under dessa ljumma augustidagar.

Hotellet ligger inom promenadavstånd till Slottskogen, precis intill kajkanten till Göta Älv - en perfekt oas under sommaren.
Vi har en bemannad reception dygnet runt, rymliga rum och ett fantastiskt läge.

Boka ert hotellrum på Novotel Göteborg idag - trycket är högt iår på Way Out West!

Tre kronor – Finland, Camp World Cup 10 sep 2016

I ett kokande Scandinavium kommer två storslagna lag visa formen i en avslutande pre game-match. Tre kronor kommer att ha en träningsvecka i Göteborg innan det är dags att fylla Scandinavium till max och slåss om titeln som bästa lag.

Hos oss bor du på behagligt avstånd ifrån Scandinavium med parkering utanför hotellet eller enbart några minuters gångavstånd till spårvagnsplatsen. Här bor du i ett trendigt område med bästa läget längst Göteborgs hamninlopp.  

Läs mer om matchen här: http://www.swehockey.se/TreKronor/Evenemangsinfo/WorldCupTrainingCampTreKronor-Finland/

 

EM i handboll 10-18 dec 2016

Sverige står i år som arrangör för EM i handboll för damer och Göteborg har fått äran att fylla Scandinavium till max där både mellanrudan och slutspelet ska avgöras. Europas bästa spelare kommer hit för att skapa oslagbara minnen och slåss om titeln som nya Europamästare.

Hos oss bor du bara en spårvagnsresa bort till Scandinavium samtidigt som du bor i en rogivande miljö med närhet till allt. Njut av vår fantastiska À la carte middag efter en dag av matcher med en fantastiskt glittrande utsikt över hamninloppet. Vakna sedan upp intill det rofyllda havet och kom uppvilad till dagens match.

Läs mer om EM i handboll: http://www.goteborg.com/em-i-handboll-2016/